Diverse variante de meniu

Varianta 1 Meniu

Primire traditionala:

  • colac de casa
  • nuci
  • sare
  • tuica fiarta

Gustare rece taraneasca:

  • toba
  • sorici
  • kaiser
  • sunculita
  • rosie
  • babic
  • plescoi
  • file afumat
  • salam uscat
  • masline
  • cruditati

Specialitatea restaurantului:

  • 1/4 pui la ceaun
  • cartofi la cuptor cu rozmarin
  • muraturi asortate de casa
  • colac de casa

Desert:

  • 1/2 placinta branza si stafide
  • 1/2 placinta cu mere
  • 1/2L vin alb sau rosu, la alegere
  • 2 sticle apa minerala sau plata

Varianta 2 Meniu

Primire traditionala:

  • colac de casa
  • nuci
  • sare
  • tuica fiarta

Gustare rece taraneasca:

  • toba
  • sorici
  • kaiser
  • sunculita
  • rosie
  • babic
  • plescoi
  • file afumat
  • salam uscat
  • masline
  • cruditati

Specialitatea restaurantului:

  • 1/4 pui la ceaun
  • cartofi la cuptor cu rozmarin
  • muraturi asortate de casa
  • colac de casa

Desert:

  • 1/2 placinta branza si stafide
  • 1/2 placinta cu mere
  • 1/2L vin alb sau rosu, la alegere
  • 2 sticle apa minerala sau plata

Varianta 3 Meniu

Primire traditionala:

  • colac de casa
  • nuci
  • sare
  • tuica fiarta
  • 50 ml tuica
  • 1/4 salata de vinete
  • 1/4 zacusca
  • 1/4 icre crap

1/2 gustare rece taraneasca:

  • 1 portie pulpe dezosate cu garnitura de cartofi la cuptor cu rozmarin
  • 1 salata de muraturi asortate de casa
  • 2 colac de casa “Doi Cocosi”
  • 1/2L vin alb sau rosu la alegere
  • 2 sticle apa minerala

Desert:

  • 1/2 papanasi

Varianta 4 Meniu

Primire traditionala:

  • colac de casa
  • nuci
  • sare
  • tuica fiarta
  • 50 ml tuica

1/2 Gustare rece taraneasca:

  • ceapa de apa
  • toba
  • sorici
  • sunculita
  • slaninuta
  • pate de casa
  • plescoi
  • babic
  • masline
  • cruditati

1/2 gustare calda:

  • Mic, ficatei de pasare, cascaval pane, carnati de casa
  • sarmalute romanesti de casa cu mamaliguta si ardei iute

Specialitatea restaurantului:

  • 1/4 pui la ceaun cu mamaliguta si mujdei
  • 1/2 garnitura
  • cartofi la cuptor cu rozmarin
  • salata de muraturi asortate de casa
  • 2 colac “Doi Cocosi”
  • 1/2 vinul casei alb sau rosu la alegere
  • 2 sticle apa minerala

Desert la alegere:

  • Placinta – din branza si stafide, de mere sau dovleac
  • sau
  • papanasi cu dulceata de casa

Varianta 5 Meniu

Primire traditionala:

  • colac de casa
  • nuci
  • sare
  • tuica fiarta

Gustare rece taraneasca:

  • toba
  • sorici
  • kaiser
  • sunculita
  • rosie
  • babic
  • plescoi
  • file afumat
  • salam uscat
  • masline
  • cruditati

Specialitatea restaurantului:

  • 1/2 sarmalute cu mamaliguta si ardei iute
  • pulpe de pui la ceaun, la pom
  • 1/2 muschi file impanat cu cartofi prajiti si muraturi asortate de casa
  • colac de casa

Desert:

  • 1/2 placinta cu branza si stafide
  • 1/2 placinta cu mere
  • 1/2L vin alb sau rosu la alegere
  • 2 sticle apa minerala sau plata

Masa Festiva

Primire invitati cu:

  • colac de casa
  • nuci
  • sare
  • tuica fiarta

Gustare rece:

  • toba de casa
  • piftie de casa
  • pate de casa
  • sunculita
  • slaninuta
  • sorici
  • babic
  • carnati plescoi
  • branza de oi
  • masline
  • cruditati
  • 1/4 vinete
  • 1/4 zacusca
  • 1/4 fasole batuta
  • 1/4 jumari de porc

Specialitatea restaurantului

  • Sarmale romanesti cu mamaliguta si ardei iute
  • muschi impanat de porc
  • pomana porcului
  • carnati proaspeti de porc cu mamaliguta si ceapa de apa
  • muraturi de casa asortate
  • colac de casa
  • 1/2L vinul casei
  • 2 sticle apa plata sau minerala

Desere la alegere:

  • papanasi cu dulceata de casa
  • sau
  • placinta – cu mere, dovleac sau branza cu stafide

Pretul este in functie de varianta aleasa si numarul de persoane.

go back to the top